Kwaliteit & veiligheid

Het bedrag dat de zorgverzekeraar uitbetaalt, is lager dan het bedrag op de rekening van Link2Care Clinics. Hoe kan dat?


Bij Link2Care staat de kwaliteit van onderzoeken en behandelingen en de veiligheid van onze patiënten en medewerkers voorop. Wij werken volgens alle geldende wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen waarvoor wij zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat wij ons strikt houden aan protocollen voor onder andere medicatieveiligheid, hygiëne en infectiepreventie. Daarnaast houden we de actuele richtlijnen aan voor onze onderzoeken en behandelingen. Dit wordt intern en extern getoetst en de uitkomsten daarvan worden gebruikt voor de continue verbetering van onze zorg.

ZKN Keurmerk


Zelfstandige klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor een hoge kwaliteit van medische zorg, korte wachttijden, innovatieve behandelmethoden en een efficiënte en persoonlijke medische behandeling, waarbij uw gezondheid centraal staat. Via deze link vindt u meer informatie over wat dit precies inhoudt.

Meer informatie


I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.