Pijn aan de balzak

Onderzoek


Als u pijn aan de balzak heeft, doen de urologen van Link2Care Clinics onder meer onderzoek naar uw urine, bekkenbodem en de plasfunctie. Zo nodig wordt een echo gemaakt.

Behandeling


Afhankelijk van de uitkomsten wordt een behandeling voorgesteld. Soms is bekkenfysiotherapie de oplossing, of helpen injecties met een langdurig pijnstillend middel. Heel vaak hebben leefstijlaanpassingen een zeer gunstig effect op de pijnklachten. Bij Link2Care Clinics kijken we goed naar uw leefstijl gekeken en krijgt u adviezen op maat.

Het is niet altijd mogelijk om de pijnklachten helemaal te verklaren en/of te behandelen. Als dat in uw geval zo is, laten we het daar niet bij zitten. De pijnklachten zijn immers reëel en kunnen voor frustratie en zelfs voor somberheid zorgen. Als we de pijn niet kunnen weghalen, bespreken we met u welke persoonlijke (leefstijl)aanpassingen kunnen helpen om de pijn te verminderen of draaglijker te maken. Zo nodig zullen we u verwijzen naar een zorgverlener die u kan leren met de klachten om te gaan.

Herkent u bovenstaande klachten of wilt u er meer over weten? Maak dan nu een afspraak bij Link2Care Clinics.