Over ons

Verbindende schakel voor betere, snellere zorg


Patiënten sneller verder helpen. Samen met huisartsen en ziekenhuizen. Dat is de kern van wat we bij Link2Care Clinics doen. We doen dat met hoogwaardige diagnostiek en zorg, focus op resultaat en met optimale, persoonlijke service voor patiënt én arts.

Hoogwaardige diagnostiek en zorg


Link2Care Clinics combineert de expertise van ervaren radiologen en urologen met hypermoderne diagnostische systemen voor CT, MRI, echografie en röntgen van Siemens Healthineers. Ook hebben we een hybride operatiekamer van Siemens Healthineers voor beeldgeleide interventies, zoals PAE (Prostaat Arteriële Embolisatie).

Snel resultaat


Afhankelijk van het type onderzoek kunt u vaak dezelfde week terecht. Uw verwijzend arts heeft van echo’s of röntgenfoto’s binnen 24 u een verslag van ons binnen. Voor CT en MRI duurt het maximaal 6 werkdagen voor uw verwijzer het verslag en de beelden binnen heeft.

Als u komt voor een urologisch consult dan kunt u altijd binnen 10 dagen terecht, meestal kan het binnen enkele dagen al, maar dat is afhankelijk van waar u voor komt.

Optimale service


Via een volledig digitale workflow kunnen patiënten snel een afspraak maken, voor onderzoek in een kleinschalige, comfortabele omgeving. (Huis)artsen ontvangen het onderzoeksverslag digitaal en kunnen op elk gewenst moment bellen voor nader overleg met goed bereikbare radiologen en urologen.

Wat bereiken we hiermee?


Link2Care Clinics is, de naam zegt het al, een verbindende schakel. We staan middenin de driehoek patiënt – huisarts – specialist. Op een plek van waaruit we alle drie optimaal kunnen ondersteunen. Met als doel de zorgketen soepeler te laten functioneren en kosten te beheersen.

Door hoogwaardige diagnostiek beter en sneller toegankelijk te maken, kunnen huisartsen meer regie houden. Het betekent bijvoorbeeld dat bij beginnende of onduidelijke klachten bepaalde ziektebeelden snel uitgesloten kunnen worden, zonder dat verwijzing naar het ziekenhuis nodig is.

Op deze manier ontlasten we ziekenhuizen, die kostbare onderzoekstijd kunnen besteden aan zeer complexe en/of urgente diagnostiek. En waar specialisten de mogelijkheid hebben om in voorkomende gevallen patiënten via Link2Care Clinics sneller te laten onderzoeken.

Uiteindelijk draait alles om de patiënt. Die heeft sneller duidelijkheid én is nog steeds verzekerd van hoogwaardige zorg, met moderne systemen die zowel diagnose als interventies minder belastend maken.